dimecres, 3 de novembre del 2010

ACTIVITAT 1.UF 5.INDIVIDUAL

CONCEPTES

Psicomotricitat: És la relació que hi ha entre el cos i la ment,es a dir, tot moviment que no sigui un acte reflex és psicomotor.
 Psicomotricitat relacional: És un tipus de psicomotricitat en la que l'educador haurà d'estimular al nen per a que faci el que vulgui.S'ha de satisfer el desig del nen.



Psicomotricitat instrumental: És un tipus de psicomotricitat en la que l'educador diu el que s'ha de fer.És una sessió més dirigida.

8 comentaris:

  1. La definición de psicomotricidad podría estar más completa pero las otras dos psicomotricidades están definidas claramente.
    El vídeo de la instrumental es muy representativo.

    ResponElimina
  2. La pscicomotricitat està bé, però pode afegiria alguna cosa, com per exemple una part de la definició de la Laura Lara que està molt ben explicat també, i les dos juntes estarien més completdes.
    Les altres dos tant la psicomotricitat relacional, com la instumental em semblen molt ven explicades i s'entenen perfectament.

    ResponElimina
  3. M'agrada la definicio de psicomotricitat, encara que, hi afegiria alguna cosa

    ResponElimina
  4. Bea,en la definición que me has publicado sacaría el "TAMBIÉN" que has puesto después del punto

    ResponElimina
  5. De vídeo ma agradat més el segon, el de psicomotricitat instrumental, on es veu que els nenes fan el que l'educador diu.

    ResponElimina
  6. Les definicions les trobo una mica incompletes, el viedo m'agrada i les fotos són bonitas

    ResponElimina